Felttræf 2014

Blåvand/Vadehavet

lørdag d. 11 oktober – fredag d. 17. oktober

Det årlige uge 42 træf vil naturligvis igen have base i Blåvand. Efter sidste års flotte kavalkade af gode fugle og vellykkede felt- og aften-arrangementer, står det klart at Blåvand og vadehavsregionen med ornitologiske øjne er Danmarks mest spændende sted i det sene efterår.

Med arter som ørkenstenpikker, brun løvsanger, himalaysangersanger samt – i den mere ”almindelige” afdeling -, rødhalset gås, storpiber, fuglekongesanger, og hvidbrynet løvsanger i det sydvestdanske under sidste års træf, er forventningerne høje.

Klaus Malling Olsen har allerede indvilliget i, at bidrage til, at alle deltagere kommer klogere hjem. Klaus vil på et aftenkursus sætte fokus på stenpikkerne og vil også stå for et feltkursus om måger på Blåvands Huk.

Herudover arbejdes der på rejseforedrag og fælleseftersøgninger – og naturligvis et introforedrag til området og fuglene for nye deltagere.

Begynd allerede nu at søge efter indkvartering i Sydvestjylland i uge 42. FELTUD tilbyder ikke overnatningsmuligheder, men det er forbavsende billigt at leje at sommerhus i regionen i ydersæssonen. Blåvand vil være centrum for feltaktiviteter og aftenforedrag, så hvis du vil være en del af det sociale liv på Felttræf er det her du skal lede efter indkvartering.

Nærmere info følger om tilmelding, program og præmier.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s