Velkommen til FeltUds blog

Velkommen til FeltUds blog. Dette er DOFs Feltornitologiske Udvalgs forum. Her kan du holde dig ajour med kommende arrangementer og læse om tilmelding og betaling til de arrangementer hvor det kræves.

I højre side af skærmbilledet finder du under “Arrangementer” under emnet “Kategorier”. Her finder du en liste over de arrangementer som FeltUd lancerer i årets løb. Klik på hvert arrangement for læse om pris, tid og sted og eventuelle ændringer.

For at tilmelde sig arrangementer, der kræver tilmelding og/eller betaling, skal du sende en mail til følgende adresse med med navn og DOF medlemsnummer:

feltudarrangerer@dof.dk

I emnefeltet på mailen bedes du skrive hvilket arrangement du tilmelder dig.

Ved arrangementer med betaling modtager du per mail en tilbagemelding om indbetalingen, givet at arrangementet ikke er overbelagt. Når din indbetaling er registreret vil du modtage besked herom.

I tilfælde af afbud, refunderes beløbet ikke. Du kan skrive, at du melder afbud som kommentar under posten i arkivet, så andre eventuelt kan købe din plads/billet i privat regi. Din kommentar vil først blive vist på bloggen, når den bliver godkendt af et FeltUd-medlem.

Har du spørgsmål, kan du ligeledes skrive dem som kommentar under posten eller skrive til en FeltUd kontakt. Kontaktoplysninger findes under “Medlemmer” i menuen i toppen.

Under “FT facebook” kan du læse om brugen af FeltUds facebookgruppe, der benyttes til opdateringer under træf og operationer.

De bedste hilsner

FeltUd

Reklamer

One response to “Velkommen til FeltUds blog

  1. Eva Foss Henriksen

    Vi vil gerne melde os til Felttræf uge 42 fra mandag d. 13.10 til Lørdag d. 18.10.
    Mvh
    Eva Foss Henriksen og Finn Henriksen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s